JUMBO Ανασκοπήσεις Υπαλλήλου για Ταμείο
Ταμείο4 αξιολογήσεις
Τοποθεσία
Ελλάδα4 αξιολογήσεις
Ταξινόμηση με βάση
Βρέθηκαν 4 αξιολογήσεις που αντιστοιχούν στην αναζήτησηΔείτε και τις 92 ανασκοπήσεις
Ευχάριστο περιβαλλον.
Ταμείο (Πρώην Υπάλληλος) - Μαρούσι, Αττική - 8 Απριλίου 2017
Επιλεγμένη αξιολόγηση Indeed
Επιλέχθηκε ως πιο χρήσιμη από την IndeedΕππαγγελματισμός,καλή οργάνωση και ωραία εργασιακή εμπειρία.
Πολύ καλή
Ταμείο (Πρώην Υπάλληλος) - Μαρούσι, Αττική - 28 Απριλίου 2020
Πολύ καλή και φιλική συνεργασία.
Εργάστηκα σε δύο υποκατάστημα τα και το περιβάλλον ήταν οικογενειακό. Από την πρώτη μέχρι την τελευταία ημέρα. Ικανοποιητικό αποδοχές και πάντα στην ώρα τους.
Υπέροχα όλα!
Υπάρχει αρκετή τυπικότητα στο είδος εργασίας, έμαθα πολυ καλά τη χρήση του ταμείου, το περιβάλλον είναι πάρα πολύ ευχάριστο! Δεν υπάρχει δύσκολο κομμάτι, αν εξαιρέσουμε την ευθύνη των χρημάτων, αλλά αν είναι τυπικός ο υπάλληλος δεν υπάρχει πρόβλημα! Χαιρόμουν να πηγαίνω στην εργασία μου!!!!
Άθλιες συνθήκες
Η χειρότερη εταιρεία μακράν.. Σε όλα..
Επειδή βγάζει δις κάθε ημέρα νομίζει ότι έχει πιάσει τον πάπα από τα α@@@..
Είναι οι πιο μεγάλοι ξεφτίλες που έχω συναντήσει για λίγα ψωροευρω, και μετά να σε τσασουν αφού σου έχουν πιει το αίμα.. Εγώ ξύπνησα ευτυχώς νωρίς μόλις την 2η ημέρα και φυσικά την έκανα..
Όλοι μου έλεγαν γλύτωσες.. Την πρώτη ημέρα σου φέρονται μια χαρά την επόμενη, ενώ σε έχουν πάρει για ταμειο σου λένε να κουβαλάς σαν το χαμαλι διαφορά.. Κρίμα τόσοι νέοι άνθρωποι να κάθονται στα πολλά υποσχόμενα τους.. Συμβουλή όσων των σκέφτονται, μακρυά.. Μην διανοηθείτε να πάτε να δουλέψετε σε αυτούς καλύτερα να καθαρίζεις σκάλες όλη μερα πάρα να δουλεύεις ολη μέρα σαν το σκυλί και μετά να σε βάζουν και να καθαρίζεις ενώ έχουν καθαρίστρια..
Απλά.. δεν αξίζουν ούτε το φτύσιμο κάποιου..
Πλεονεκτήματα
Κανένα
Κατά
Όλα
Ήταν αυτή η αξιολόγηση χρήσιμη;
Δείτε περισσότερες αξιολογήσεις για την εταιρεία JUMBO
Μπορεί να θέλετε να δοκιμάσετε:
Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την εργασία εδώ;
Κάντε μια ερώτηση σχετικά με την εργασία ή τις συνεντεύξεις στην JUMBO. Η κοινότητά μας είναι έτοιμη να απαντήσει.Κάντε μια ΕρώτησηΓενική αξιολόγηση
Αξιολογήσεις ανά κατηγορία
Ερωτήσεις σχετικά με την JUMBO
- Πόσο συχνά παίρνετε αύξηση στην JUMBO;2 άτομα απάντησαν
- Τι παροχές προσφέρει η JUMBO;2 άτομα απάντησαν
- Υπάρχει δυνατότητα απομακρυσμένης εργασίας στην JUMBO;2 άτομα απάντησαν
- Σε περιπτωση που στην αιτηση μου, μου εμφανιζει 'Η αίτηση υποβλήθηκε' τι οφειλω να κανω ?2 άτομα απάντησαν
- Ποια είναι η διαδικασία προαγωγής στην JUMBO;Ένα άτομο απάντησε
- Ποιες είναι οι ώρες εργασίας στην JUMBO;Ένα άτομο απάντησε
- Ποια είναι η πολιτική διακοπών της JUMBO; Πόσες είναι οι μέρες διακοπών το έτος;Ένα άτομο απάντησε
- Πότε γίνεται η συνέντευξη;
- Αν ήσασταν επικεφαλής, τι θα κάνατε για να βελτιώσετε τις συνθήκες στην JUMBO;
- Τι θα συμβουλεύατε κάποιον που θα δώσει συνέντευξη στην JUMBO;