3,5 από 5 αστέρια.
Γράψτε μια κριτική
Δείτε όλες τις αξιολογήσεις της McDonald's
Αξιολογήστε αυτή την εταιρία

McDonald's

Αξιολογήσεις εργαζομένων για McDonald's

Εξυπηρέτηση-Παραγωγή

Για μικρούς ηλικιακά εργαζομενους είναι ένα σχολείο που απαιτεί συνδιασμο πολλών πραγμάτων μαζί όπως να έχουν αυτοπεποίθηση, να ακούνε και να πράττουν παράλληλα χωρίς πολλά πολλά, πρέπει να παιρνεις πρωτοβουλίες κλπ. κλπ... Από κει και πέρα για την κουζίνα, είναι μια επίπονη θέση μιας και έχει πολλη σωματική επιβάρυνση εκτός το τρέξιμο που έχεις.. Στα ταμεία κλπ είναι πιο χαλαρά τα πράγματα, αλλά πρέπει ναχεις υπομονή με τους επισκέπτες του εστιατορίου! Αυτό που έχω παρατηρήσει στα 3 χρόνια που εργάζομαι είναι ότι πατάνε πάνω σε όποιον έχει ανάγκη και δεν υπολογίζουν αν έχουν από πίσω παιδιά κλπ ενώ κανονικά καλύπτονται και βάση νόμων ειδικά οι μονογονειικες οικογενειες.. Και το χειρότερο? Και τα κεντρικά να ενημερώσεις για παρατυπίες δε θα τους νοιάζει και πολύ δυστηχως, με συνέπεια να υπάρχει ένας φαύλος κύκλος στην όλη αυτή κατάσταση που επικρατεί εκεί μέσα. Δυστηχως έχουν χαθεί πολύ αξιόλογοι άνθρωποι είτε από συμπεριφορές τρίτων είτε ανωτέρων.. Κρίμα γιατί χάνετε άξιους υπαλλήλους και κρατάτε τη πιτσιρικαρια που απλά σας εκμεταλλεύεται απλά για ένα χαρτζιλίκι μέχρι να βρουν αυτό που θέλουν και να φύγουν-και πολλές φορές σας κοροϊδεύουν κιόλας .

Πλεονεκτήματα

Προοπτική εξέλιξης μόνο αν σε συμπαθήσει κάποιος κάποιον κλπ., δωρεάν γεύμα μέσα σε διάλειμμα 30', καποιες φορές σε ακούν στα θέλω σου για τα ωράρια

Κατά

Στη παραγωγή, τα βραδυνα θα έπρεπε να πληρώνονται, κάτι παραπάνω πέρα τα έξτρα. Λίγος σεβασμος, δε βλάπτει από μερικούς. Δεν υπαρχει πολλές φορές σεβασμός, ούτε προς τους γονείς. Πόσο μάλλον στους μονογονεις. Δινετε προαγωγές, σε λάθος ανθρώπους.

Αξιολογήσεις ανά κατηγορία

1,0 από 5 αστέρια για το θέμα Ισορροπία Εργασίας/Ζωής
1,0 από 5 αστέρια για το θέμα Αποζημίωση/Παροχές
2,0 από 5 αστέρια για το θέμα Επαγγελματική Σταθερότητα / Εξέλιξη
4,0 από 5 αστέρια για το θέμα Διοίκηση
2,0 από 5 αστέρια για το θέμα Μόρφωση

Παρόμοιες αξιολογήσεις

Ίδια τοποθεσία

Μόνο η παραγωγή τους ενδιαφερε

Δουλεύαμε σαν τα σκυλιά χωρίς αναγνώριση με άσχημη συμπεριφορά προς τους υπαλλήλους από τους ανώτερους προφανώς επειδή μας βλέπανε ως τσέπες τους κ το λέω μετά λύπης μου

Οτι χειροτερο

Η πολιτικη ειναι μονο μερικη απασχοληση,με καβαλημενους μανατζερ απο τα lidl που νομιζουν με το να φωναζουν στους κατωτερους τους θα τους κανουν να φοβηθουν κ να είναι πιο αποδοτικοι. Μεγάλες απαιτησεις για μισθο ψιχουλων. Οτι λαμπει δεν ειναι χρυσός. Καμια εξελιξη, σπανιο φαινομενο. Κοιτανε απλα και μονο να βολευτεί το καθε καταστημα χωρίς να το ενδιαφερει ο υπάλληλος. Αμα εχει περιοδο μια γυναίκα και τυχει να εχει πολυ δουλεια εκεινη τη στιγμη δεν προκειται να την αφησουν να παει τουαλέτα για την "καθιερωμενη" αναγκη!! Μακρυα.

Πλεονεκτήματα

Δωρεαν, μεχρι ενα οριο, γευμα

Κατά

Αδειες οποτε τους βολευει, μισθος, σεβασμος, εκμεταλευση
Ίδια τοποθεσία

Καλή δουλειά, ευέλικτο ωράριο, δυνατότητα εξέλιξης

Είναι μια δουλειά που μπορεί κάποιος να μάθει γρήγορα και να προσαρμοστεί. Λόγο του φόρτου της δουλειάς χρειάζεται συνεπεία και πειθαρχία
Ήταν αυτή η αξιολόγηση χρήσιμη;

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την εργασία εδώ;

Κάντε μια ερώτηση σχετικά με την εργασία ή τις συνεντεύξεις στην McDonald's. Η κοινότητά μας είναι έτοιμη να απαντήσει.Κάντε μια Ερώτηση

Γενική αξιολόγηση

Βασισμένο σε 233.249 αξιολογήσεις

Αξιολογήσεις ανά κατηγορία

3,4 από 5 αστέρια για το θέμα Ισορροπία Εργασίας/Ζωής
2,9 από 5 αστέρια για το θέμα Αποζημίωση/Παροχές
3,2 από 5 αστέρια για το θέμα Επαγγελματική Σταθερότητα / Εξέλιξη
3,2 από 5 αστέρια για το θέμα Διοίκηση
3,3 από 5 αστέρια για το θέμα Μόρφωση
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε αυτήν τη σελίδα
Τι θα θέλατε να προσθέσετε ή να αλλάξετε;