Media Markt
3,3 από 5 αστέρια.
Γράψτε μια κριτική

Σχετικά με Media Markt

Ready for the big picture? Wij zijn de nummer één in de BeNeLux en in Europa. We beïnvloeden hoe mensen technologie ervaren en gebruiken. Wij maken het verschil. We zijn er voor onze klanten, via alle kanalen. We leggen uit, inspireren en enthousiasmeren. We zijn altijd in beweging. Samen met onze fantastische medewerkers creëren we de winkelervaring – 
BezorgersMedia Markt Logo
Δείτε όλες τις 2 φωτογραφίες της Media Markt

Let's Go!

Ready to look forward to the start of every week?

De motivatie en tevredenheid van onze medewerkers zijn heel belangrijk voor ons. We houden regelmatig werknemersenquêtes en bieden aantrekkelijke voordelen en extra’s. En dan hebben we het niet alleen over onze geweldige personeelskorting. Opleiding en training We stimuleren het volgen van opleidingen en individuele trainingen voor zowel professionele als persoonlijke ontwikkeling, ondersteund door regelmatige feedbackgesprekken. Flexibiliteit en eerlijkheid We bieden flexibele en eerlijke werkomstandigheden voor een beter evenwicht tussen werk en privé. Bovendien kan er voor veel functies thuisgewerkt worden. Gezondheid en welzijn We investeren in de gezondheid van onze medewerkers, werken samen met verschillende sportscholen en organiseren gezamenlijke sportactiviteiten.

Klaar om van winkelen een belevenis te maken?

Vliegende Drone in MediaMarkt Winkel
Voor onze winkels zijn we op zoek naar betrokken en gemotiveerde medewerkers die ons willen helpen de toekomst van de retail vorm te geven. Gepassioneerde mensen. Mensen zoals jij. - Verkoop - Winkelmanagement & leadership - Training & opleiding - Service & ondersteuning - Magazijn & logistiek

Let’s go!

Bezorgers MediaMarkt wasmachine
We zijn op zoek naar enthousiaste medewerkers op elk niveau: specialisten, managers, adviseurs, logistieke medewerkers, kassa- en servicemedewerkers. Solliciteer nu en lanceer je carrière bij MediaMarkt!

Passie voor technologie en voor onze klanten

Gamen in de winkel van MediaMarkt
Teamspirit en plezier op de eerste plaats Als een team goed draait, kan het elke uitdaging aan. Daarom zorgen we voor een open feedbackcultuur en transparante communicatie. Tegelijk bieden we voldoende ruimte voor je eigen ideeën en creëren we een werksfeer waar plezier een belangrijke rol speelt.