Κέντρο βοήθειας για
ΘέματαΟδηγοίΕπικοινωνία

Προσθήκη χρηστών και ορισμός επιπέδων πρόσβασης

Πρέπει να έχετε πρόσβαση επιπέδου διαχειριστή για να προσθέσετε και να αφαιρέσετε χρήστες στον λογαριασμό σας. Εάν δεν είστε σίγουροι ότι έχετε τη σωστή πρόσβαση, επικοινωνήστε με τον κάτοχο του λογαριασμού σας.

Προσθέστε χρήστες στον λογαριασμό εργοδότη σας Indeed, ώστε τα μέλη της ομάδας να μπορούν να συνεργάζονται εντός της πλατφόρμας. Οι χρήστες θα έχουν τα δικά τους στοιχεία σύνδεσης και εσείς θα ελέγχετε τα επίπεδα πρόσβασης. Για λόγους ασφαλείας, είναι καλύτερα να προσθέσετε τα μέλη της ομάδας σας ως χρήστες στον λογαριασμό εργοδότη σας παρά να μοιράζεστε μια διεύθυνση email και κωδικό πρόσβασης.

Επικοινωνήστε μαζί εάν χρειάζεται να αλλάξετε ή να καταργήσετε τον κάτοχο ενός λογαριασμού.

Πώς μπορείτε να προσθέσετε χρήστες και να ορίσετε επίπεδα πρόσβασης

Προσθήκη χρήστη

  1. Συνδεθείτε στον λογαριασμό εργοδότη.
  2. Μεταβείτε στη Σελίδα χρηστών.
  3. Επιλέξτε Προσθήκη χρηστών .
  4. Εισαγάγετε τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των μελών της ομάδας σας. Εάν προσθέσετε κάποιο πρόσωπο που δεν έχει λογαριασμό Indeed, θα του ζητηθεί να δημιουργήσει έναν.
  5. ΕπιλέξτεΌλες οι επιλογές.
  6. Επιλέξτε το επίπεδο πρόσβασής τους από τη λίστα.
  7. Αποθήκευση και ειδοποίηση νέων χρηστών.
Παρέχεται επεξήγηση για τα επίπεδα πρόσβασης στην επιλογή Όλες οι επιλογές αν χρειαστεί να τα επισκοπήσετε.

Επεξεργασία πρόσβασης χρήστη

  1. Μεταβείτε στη Σελίδα χρηστών.
  2. Βρείτε τον χρήστη που θέλετε να επεξεργαστείτε.
  3. Επιλέξτε τις τρεις τελείες στη στήλη Ενέργειες.
  4. Επεξεργαστείτε και επιλέξτε το επίπεδο πρόσβασής τους από τη λίστα.
  5. Αποθηκεύστε.

Αφαίρεση χρηστών

  1. Μεταβείτε στη Σελίδα χρηστών.
  2. Βρείτε τον χρήστη που θέλετε να επεξεργαστείτε.
  3. Επιλέξτε τις τρεις τελείες στη στήλη Ενέργειες.
  4. Επιλέξτε Αφαίρεση και Ναι, αφαίρεση.

Αφαίρεση του εαυτού σας ως χρήστης

  1. Μεταβείτε στη Σελίδα χρηστών.
  2. Βρείτε τον χρήστη που θέλετε να αφαιρέσετε.
  3. Επιλέξτε τις τρεις τελείες στη στήλη Ενέργειες.
  4. Επιλέξτε Κατάργηση του εαυτού σας.
Οι χρήστες μπορούν να αφαιρέσουν τον εαυτό τους από έναν διαφημιζόμενο εάν είναι δευτερεύοντες χρήστες. Οι χρήστες δεν ειδοποιούνται όταν αλλάζει το επίπεδο πρόσβασής τους ή όταν αφαιρούνται.
Ήταν χρήσιμο αυτό το άρθρο;

Περισσότερα σε αυτό το θέμα

Σχετικά με την Ενιαία σύνδεση (Single Sign-On - SSO) Εργοδότη IndeedΑλλαγή κατόχου λογαριασμούΣυχνές ερωτήσεις: άνοιγμα λογαριασμού IndeedΔιαχείριση λογαριασμών εργοδοτών σε ομάδεςΣυνδεθείτε στον λογαριασμό εργοδότη σας
Εξακολουθείτε να χρειάζεστε βοήθεια;Στείλτε μας ένα μήνυμα και η ομάδα μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.
Υποβολή αιτήματος
Προσθήκη χρηστών και ορισμός επιπέδων πρόσβασης