Αποστολή μηνυμάτων σε υποψηφίους στο Indeed
Στείλτε μηνύματα σε υποψηφίους στο Indeed για να αξιολογήσετε το ενδιαφέρον τους, να προγραμματίσετε μια συνέντευξη ή να ξεκινήσετε τη συνομιλία.
Αποστολή μηνυμάτων σε υποψηφίους
Χρησιμοποιήστε πρότυπα για να στείλετε μηνύματα σε πολλούς υποψηφίους χωρίς να αντικαταστήσετε χειροκίνητα τα στοιχεία της θέσης εργασίας ή του υποψηφίου. Αυτό καθιστά πιο γρήγορη και εύκολη την επικοινωνία με τους υποψηφίους που σας ενδιαφέρουν.
- Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.
- Από τη λίστα Υποψήφιοι επιλέξτε τις τρεις τελείες δίπλα στον υποψήφιο / στην υποψήφια με τον οποίο / την οποία θέλετε να επικοινωνήσετε.
- Επιλέξτε Μήνυμα.
- Χρησιμοποιήστε ένα πρότυπο, γράψτε ένα νέο μήνυμα ή χρησιμοποιήστε έναν από τους προτεινόμενους τρόπους έναρξης συνομιλίας για να ξεκινήσετε την προσέγγιση.
- Κάντε αποστολή.
Προβολή μηνυμάτων και απάντηση σε υποψηφίους
- Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.
- Μεταβείτε στα Μηνύματα στο επάνω banner.
- Χρησιμοποιήστε τα Εισερχόμενα για να δείτε μηνύματα με υποψηφίους για θέσεις εργασίας ή μεταβείτε στη Στρατολόγηση για υποψηφίους που έχετε εντοπίσει.
- Επιλέξτε υποψήφιο/α για να ανοίξετε το νήμα συνομιλίας.
- Στο κάτω μέρος της οθόνης, κάντε κλικ στο Πρόσκληση για να γράψετε ένα εξατομικευμένο μήνυμα, να χρησιμοποιήσετε ένα πρότυπο ή να προγραμματίσετε μια συνέντευξη.
- Κάντε αποστολή.
Συχνές ερωτήσεις
Ερώτηση: Μπορούν τα άτομα που αναζητούν εργασία να δουν αν είμαι ενεργά συνδεδεμένος/-η;
Απάντηση: Ίσως. Εξαρτάται από τις ατομικές σας ρυθμίσεις. Στις Ρυθμίσεις επικοινωνίας σας, μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε την επιλογή Εμφάνιση κατάστασης σύνδεσης. Τα άτομα που αναζητούν εργασία θα βλέπουν μια πράσινη κουκκίδα δίπλα στο όνομά σας εάν έχετε συνδεθεί και η επιλογή Εμφάνιση κατάστασης σύνδεσης είναι ενεργοποιημένη.
Ερώτηση: Μπορούν τα άτομα που αναζητούν εργασία να δουν αν είμαι ενεργά συνδεδεμένος/-η;
Απάντηση: Ίσως. Εξαρτάται από το άτομο που αναζητά εργασία τις ατομικές σας ρυθμίσεις. Εάν ένα άτομο που αναζητά εργασία έχει συνδεθεί και έχει ενεργοποιήσει αυτήν τη λειτουργία, θα δείτε μια πράσινη κουκκίδα δίπλα στο όνομά του. Ωστόσο, δεν θα μπορείτε να δείτε την κατάσταση σύνδεσης των ατόμων που αναζητούν εργασία και έχουν ενεργοποιήσει αυτήν τη λειτουργία εάν η επιλογή Εμφάνιση κατάστασης σύνδεσης είναι απενεργοποιημένη.